Vařím často a vařím ráda a taky ráda jím. Ale ne jen kvůli jídlu samotnému, ale hlavně kvůli atmosféře, kterou dokáže vytvořit. Miluji dlouhé sobotní snídaně s domácími lívanci i slavnostní nedělní obědy nejméně o třech chodech.
Právě kvůli rodinné pohodě a společným chvílím, jsem se rozhodla riskovat i svou linii a místo dopoledního vaření oběda, každý den odpoledne uvazuji zástěru, zapínám sporák, čistím zeleninu a krájím maso, aby okolo šesté hodiny večerrní stála na stole teplá večeře. Zkrátka do rodiny společné jídlo dle mého názoru patří a když je aspoň trochu času a vůle, je škoda ho odbít jen pizzou z mrazáku či instatní polévkou.
Zkuste to, třeba jen jednou týdně a uvidíte, že vaši blízcí určitě ocení domácí omáčku na těstoviny s klobáskami chorizo nebo poctivou hustou zelňačku. Přeji dobrou chuť a spoustu krásných a voňavých zážitků ve vaší kuchyni!
Markét